Social Media Strategist, TYÖPAIKKA

Etsimme uuteen Ecompi.fi palveluumme markkinoijaa ja sisällöntuottajaa.

Työ sopii hyvin vaikka markkinointialan koulutuksen saaneelle tai henkilölle, joka on vaikkapa oman yrittäjyyden kautta hankkinut somemarkkinoinnin taitoja itselleen.

Työaika on 7 h /päivä, ja koulutus- ja perehdytysjaksoa lukuun ottamatta työn voi hoitaa etätyönä. Osa perehdytyksestä tapahtuu etänä videon kautta, osa taas fyysisesti Nurmijärvellä tai Helsingin keskustassa.

Markkinointi-työ sisällään valmiin sisällön lisäämistä eri somekanaviimme sekä jonkun verran myös somesisällön tuottamista esim. Canva-ohjelmaa apuna käyttäen. Koulutamme ja opastamme kaikkiin vaiheisiin. Opit myös rakentamaan re-marketing markkinointikampanjoita ja keräämään niistä raportteja. Työssä sinulle tulevat tutuiksi varsinkin Instagram ja Facebook, mutta myös YouTube, TikTok, Twitter, Pinterest ja LinkedIn. Tulet myös päivittäin viettämään aikaa ja keskustelemaan asiakkaidemme ja seuraajiemme kanssa sometileillämme ja Facebook-ryhmässämme.

Et tarvitse välttämättä erikseen työkokemusta markkinoinnista, mutta sosiaalisen median käyttäminen tulee olla sinulle tuttua ja helppoa jo ennestään, eikä ole pahitteeksi jos jotkut somekanavistamme ovat jo yksityisessä käytössäsi ja ymmärrät niiden logiikan ja toimintaperiaatteet. Tärkeintä on että olet halukas oppimaan ja pidät viestinnästä ja viihdyt somen maailmassa.

Työhösi kuuluu myös tarjouspyyntöihin vastaaminen ja tarjousten lähettäminen sähköpostitse, opit päivittämään nettisivujamme ja huolehdit myös jonkun verran asiakaspalvelutyöstä. Vastailet asiakkaidemme kyselyihin wa:ssa, messengerissä ja sähköpostitse.

Olet osana dynaamista, jatkuvasti kasvavaa tiimiämme.
www.ecompi.fi on markkinointipaikka ekologisille tuotteille ja -palveluille. Olisi hyvä myös että omat arvosi sopivat tähän työhön ja suosit kestävämpiä ratkaisuja ja ekologisempaa kuluttamista. Vierailethan sivustollamme ja tutustut sen logiikkaan ja asiakkaisiimme ja vasta sen jälkeen jätät hakemuksen, jos katsot että haluat edistää palvelumme toimintaa ja se sopii omiin arvoihisi.

Maksamme osaamista vastaavan palkan, jätä palkkatoive hakemuksessasi.

Työ on loistava tilaisuus oppia somemarkkinointia ja somesisällön tuottamista sekä kehittyä sisällöntuottajana ja somekampanjoiden rakentajana.

Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse soile@sometaito.com ja liitä mukaan CV:si / linkki LinkedIn profiiliisi. Kerro myös hakemuksessa yksi tai kehitysidea sivustoomme www.ecompi.fi liittyen. Hakuaika 31.8.2021 asti, mutta paikka saatetaan täyttää jo aiemmin sopivan hakijan löytyessä.