Ketjuyrittäjäksi?

Ecompi.fi palvelu tarjoaa valmiin markkinapaikan ekologisia tuotteita ja palveluita tarjoaville yrityksille.

Haemme tehokkaaseen ja innovatiiviseen tiimiimme ketjuyrittäjiä. Hallitsetko sujuvasti, (natiivi-tasoisesti) suomen lisäksi jonkun toisen kielen; ruotsin, englannin, tanskan, espanjan, italian.. name it! ..ja asut tässä kyseisessä maassa /osavaltiossa ainakin osan vuodesta? Haluaisitko pyörittää työksesi pientä dynaamista somemarkkinointi-toimistoa meidän vihreiden ja kestävien arvojemme mukaisesti?

Tarjoamme oikeille tyypeille elämänsä tilaisuutta oppia pohjia myöden sosiaalisen median markkinointitoimiston pyörittämiseen tarvittavat rutiinit mainoskampanjoiden toteuttamisesta asiakashankintoihin.

Mitä odotamme sinulta natiivi-tasoisten viestintätaitojen lisäksi?

– Yrittäjähenkisyyttä, menestyshalua, sisukasta ja rohkeaa luonnetta.
– Ekohenkisyyttä, kannatat vastuullisia valintoja jo nyt arjessasi.
– Oppimiskykyä, joustavuutta, kykyä tuottaa kielellisesti hyvää tekstiä nopein sormin. Osaat käyttää officen yleisimpiä ohjelmia ja omaat vähintään perus it-taidot.
– Somemaailma ei ole sinulle vieras, ja käytät arjessasi Facebookia ja Instagramia ja tunnet ehkä valmiiksi jo muitakin some-alustoja.
– Olet innovatiivinen, sosiaalinen ja idearikas, hyvä tyyppi! Lasisi on aina puoliksi täynnä.
– Jos sinulla ei ole markkinointialan koulutusta, omaat ainakin vahvan halun oppia sosiaalisen median markkinoinnin kaikki osa-alueet niin hyvin, että pystyt työllistämään itsesi loppuelämän ajaksi somemarkkinoijana.
– Kykenet työskentelemään esimiehenä ja sparraamaan päivittäin omaa tiimiäsi.
– Et tarvitse vuokratiloja tai varastoja, mutta tarvitset rauhallisen etätyöskentely-pisteen hyvillä nettiyhteyksillä.
– Alkupääoman, noin 35 000 euroa.

Mitä tarjoamme:

– Intensiivisen 1 kk alkukoulutuksen (noin 120 tuntia, josta noin 60 tuntia videopalavereissa ja noin 60 tuntia harjoitustöinä) sekä sen jälkeen 11 kk perehdyttämisjakson, jolloin pääset opettelemaan opittuja asioita käytännössä ja syventämään oppimiasi taitoja.
– Valmiin Ecompi.fi alustan oman maasi kielelle käännettynä. Valmiit markkinointi-sisällöt – noin 100 erilaista, valmista mainos- ja julkaisupohjaa, markkinointivideoita ym. somen eri alustoille. Valmiit uutiskirje-, tarjous- ja tilausvahvistuspohjat.

– Valmiin strategian ja hyväksi todetun toimintamallin, jonka avulla avaat omalle toiminta-alueellesi oman Ecompi – markkinointialustan ja sen ympärille suositut sometilit ja -ryhmät, jotka tavoittavat oman alueesi ekokuluttajat.
– Kouluttaja-/sparraajan, joka on tukenasi ensimmäisen 12 kk ajan ja auttaa sinua asiakashankinnoissa, markkinointisisältöjen suunnittelussa ja julkaisemisessa, ja toimintasi starttaamisessa omalla toimialueellasi. Saat jatkuvaa, päivittäistä tukea, apua ja perehdytystä ja koulutuksesi jatkuu koko 12 kk ajan. Sparraaja auttaa sinua aloittamaan toimintasi, et ole yksin.
– Uuden ammatin ja käytännössä mediatoimiston markkinointijohtajan ammatillisen pätevyyden. Pystyt tämän 12 kk jälkeen työllistämään itsesi sosiaaliseen mediaan keskittyvänä mediatoimisto-yrittäjänä. Opit syventävästi esim.
• Facebookin, Instagramin, Pinterestin, LinkedInin, Twitterin, YouTuben ja TikTokin sisällöntuotannon ja Facebook-ryhmämarkkinoinnin.
• WP-sivuston päivittämisen ja SEO-optimoinnin perusasiat.
• Luomaan blogeja ja vlogeja.
• Maksullisen re-targeting markkinoinnin rakentamisen Facebookissa ja GoogleAdsissä.
• Maksullisen somemarkkinoinnin rakentamisen eri somekanavissa.
• Uutiskirje-markkinoinnin.
• Raportoinnit, erilaisten työkalujen käyttämisen.
• Asiakashankinnan, myynnin perusteet.
• Rekrytoinnin perusteet.

Työsi on yrittäjänä enimmäkseen sosiaalisen median sisällön tuottamista ja maksullisten mainosten suunnittelua. Aluksi huolehdit myös asiakashankinnasta, enimmäkseen sähköpostitse ja somemarkkinoinnin avulla – vastaat tarjouspyyntöihin ja teet vuosisopimustarjouksia. Tarkoitus on kuitenkin nostaa liiketoimintasi suhteellisen nopeasti sille tasolle, että pystyt rekrytoimaan myyntitykin ja sisällöntuottajan avuksesi.

www.ecompi.fi on suosittu markkinointipaikka ekologisille tuotteille ja -palveluille. Vierailethan sivustollamme ja tutustut sen logiikkaan ja asiakkaidemme tuotetarjoamaan, ja vasta sen jälkeen otat yhteyttä, jos näet että haluaisit pyörittää vastaavaa toimintaa omalta toimialueeltasi käsin.

Jos koet että voisit olla meille sopiva ketjuyrittäjä, laita meiliä soile@ecompi.fi ja kerro hieman itsestäsi ja taustoistasi, tai linkkaa LinkedIn-profiiliisi. Lähetämme tehtävään sopiville henkilöille lisätietoa sähköpostitse ja keskustelemme mielellämme puhelimessa ja vastaamme kysymyksiin. Ota siis yhteyttä, jos koet että oman mediatoimiston pyörittäminen on sinun juttusi!

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.