Jaa

Myyjä: Ventti Design

Tuotteen kuvaus

Nahkatakkien uusi elämä!

Kaikki Ventti Designin käyttämä nahka on kierrätettyä. Yleensä nahka on peräisin käytetyistä nahkatakeista, mutta mukana on myös nahkahameita ja -housuja. Koruihin hyödynnetään myös nahkateollisuuden ylijäämäpaloja.​

Onneksi nahka luonnonmateriaalina säilyy ja kestää kulutusta, joten se on mahtava kierrätysmateriaali. Kun tarvitset uudet korvikset, osta sellaiset jotka kestävät käytössä vielä seuraavallekin sukupolvelle!
Nämä täysin kierrätetystä nappanahasta valmistetut lehtikorvakorut ovat kestävät ja kevyet. Ventti Design valmistaa koruja kierrätysmateriaalista, joten nämä upeat ja juhlavat korvikset sopivat myös luonnonystävän ja ekohenkisen naisen korviin. Ihastuttava tummanviininpunainen ja sävy ja näyttävä monikerroksellisuus tekee korviksista täydelliset juhliin, vaikkapa pikkujouluihin! Lehdet laskeutuvat kauniisti kolmessa tasossa ja korvikset toimivat katseen vangitsijana ja sopivat hyvin juhlakampauksen kanssa. Katso myös muut upeat Ventin korvakorut Ecompi-sivustolta tai suoraan verkkokaupasta, yli 50 euron tilauksiin saat maksuttoman toimituksen.

Nyt -20% alennus lehtikorvakoruista koodilla ECOMPI20

Tarjouksen sisältö

Etu: -20%

Hinta

Hinta ennen alennusta: 27,00 €
Hinta alennuksen jälkeen: 21,60 €

Alennuskoodi

Kopioi

Siirry myyjän sivustolle

Tarjous
Show all timings
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
Ventti Design Lehtikorvakorut