Jaa

Myyjä: admin

Palvelun kuvaus

Nordic Green Energyn vihreä sähkösopimus

Valitse Nordic Green Energyn aidosti vihreä sähkö ja tee puhtaan omantunnon sähkösopimus.

Mitä on vihreä sähkö ja miksi siihen kannattaa siirtyä?

100% vihreä sähkö on ekologinen ja vastuullinen valinta. Sitä tuotetaan uusiutuvasta energiasta eli aurinko-, tuuli- tai vesivoimasta.

Tiesitkö, että kun 8000 kWh:a vuodessa kuluttava koti vaihtaa sähkönsä vihreään, vastaa co2-päästöistä syntyvä säästö sitä määrää, joka syntyy, kun yksi henkilö lentäisi 4 kertaa vuodessa Helsingistä – Pariisiin?

Nordic Green Energyn 100% vihreä sähkö on löytänyt tiensä jo yli 130 000 kotiin Suomessa ja Ruotsissa. Jokainen toimitettu kilowattitunti on alkuperämerkittyä, uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä.

Valitsemalla kotiisi uusiutuvaa energiaa tuet uusiutuvan energian tuotantoa ja pidät huolen, että ekologisen sähkön osuus sähkömarkkinoilla kasvaa. Nordic Green Energy tarjoaa EKOenergia -merkittyjä sähkösopimuksia yhteistyössä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa. EKOenergia-merkki takaa että osa sähkön hinnasta kohdistuu ympäristön hyväksi tehtävävään työhön ja toimenpiteisiin, sekä uusiutuvan sähkön käytön edistämiseen.

Tekemällä sähkösopimuksen Ecompi-sivuston kautta, saat lisäksi 40 euron suoran alennuksen ensimmäiseen sähkölaskuusi ja -50% alennusta EKOenergia-merkistä. (Normaalisti 2,99 euroa /kk, nyt 1,49 euroa / kk.)

Klikkaa Katso tarjous-napista ja täytä määräaikainen 24 kk sopimus ja siirry vihreän sähkön käyttäjäksi.

Tarjouksen sisältö

Etu: 40 euroa

Siirry myyjän sivustolle

Tarjous

Ekopisteet

Tämä tuote/palvelu ei kerrytä ekopisteitä.

Show all timings
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
Nordic Green Energy sähkösopimus

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.