Jaa

Myyjä: admin

Tuotteen kuvaus

Ihosi on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja tasapainoisena. Moi Forest Nurturing Forest Dust Multipurpose Cream on ihon mikrobiomin hyvinvointia tukeva monikäyttöinen voide. Voide on kehitettyvahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä.

Käyttö

Käytä voidetta hoitamaan paikallisesti kuivia tai ärtyneitä ihoalueita. Sopii yöksi jätettäväksi naamioksi kasvoille, kuivien käsien pelastajaksi ja vaikkapa punoittavalle bikinirajalle. Se lievittää myös itikan pistosta aiheutuvaa kutinaa ja rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa. Älä käytä rikkoutuneelle iholle, vaan sivele tuotetta rikkoutuneen alueen ympärille. Multipurpose Cream sopii kaikenikäisille, mutta vauvoille on myös oma voiteensa, Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream. Säilytä tuote kuivassa ja huoneenlämmössä.

Koodilla ECOMPIEVA 2 saat Moi Forest Multipurpose Creamin -20% alennuksella Eva Verde verkkokaupasta.

Eva Verde on luonnollisen ihonhoidon onlinehoitola verkossa. Saat aina asiantuntevaa palvelua, syvää omistautuneisuutta ihonhoitoon sekä laadukkaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet. Eva Verdestä löydät myös kasvojoogatunnit sekä ihonhoidon valmennukset.

Tarjouksen sisältö

Etu: Moi Forest Nurturing Multipurpose Cream -metsämikrobiuutetta sisältävä monitoimivoide -20%

Alennuskoodi

Kopioi

Siirry myyjän sivustolle

Tarjous

Ekopisteet

Jos hyödynnät tämän tarjouksen, saat ekopisteitä.

Muista kerätä itsellesi ekopisteet, kirjaudu tästä!
Show all timings
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
Moi Forest Nurturing Forest Dust Multipurpose Cream -monitoimivoide

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.