Jaa

Myyjä: Ruusulaakso

Palvelun kuvaus

Aulangon Ruusulaakso on ekologinen mökkikylä, joka tarjoaa modernisoitua siirtolapuutarhamökkeilyn tyyliä mukavissa ja tilavissa, koko vuoden ajan asuttavissa vapaa-ajan asunnoissa. Ruusulaakso sijaitsee luonnonsuojellun Aulangon ikivanhan metsän keskellä, aivan Aulangonjärven kupeessa. Kiinteistöyhtiö käyttää vihreää sähköä ja panostaa jätteiden lajitteluun. Ruusulaakson pääset helposti myös julkisilla, jos et omista autoa.

Aulangon Ruusulaakson mökkialue rajoittuu golfkenttään, Aulangonjärveen ja kauniiseen metsään. Ruusulaakson mökkikylä sijaitsee aivan Vanajanveden tuntumassa, josta löytyy veneilystä kiinnostuneille loistavat puitteet. Myös Hämeenlinnan keskustan torille on vain kolmen kilometrin pyöräily tai kävelymatka. Ruusulaakson vapaa-ajan mökit soveltuvat toki myös loistavasti etätyön tekemiseen antaen elämänlaatua arkeesi.

Aulangolla voit golfata, ratsastaa, pelata tennistä, uida, patikoida tai vaikka grillata makkaraa laavulla. Aulangonjärven rantaan rakennetaan yhteinen sauna ja laituri. Lisäksi Ruusulaakson vieressä sijaitsee Aulangon ulkoilumaja ja sauna avantopaikkoineen.

Siirry myyjän sivustolle

Tarjous

Ekopisteet

Tämä tuote/palvelu ei kerrytä ekopisteitä.

Show all timings
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
Ekologinen vapaa-ajan asunto Ruusulaaksossa

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.