Harjoittelija

Etsimme uuteen Ecompi.fi palveluumme osa-aikaista markkinointi-myyntiharjoittelijaa.

Työ sopii hyvin vaikka opiskelijalle tai henkilölle, joka haluaa kehittää somemarkkinointi-osaamistaan tai vahvistaa asiakaspalvelu- ja myyntitaitojaan.

Työaika on 4 h /päivä/ 20h/vko ja työn voi hoitaa täysin etätyönä. Perehdytys tapahtuu videon kautta ja puhelimitse.

Markkinointi-työ (2 h/pvä) pitää sisällään valmiin sisällön lisäämistä eri somekanaviimme sekä jonkun verran myös somesisällön tuottamista esim. Canva-ohjelmaa apuna käyttäen. Koulutamme ja opastamme kaikkiin vaiheisiin. Opit myös rakentamaan markkinointikampanjoita ja keräämään niistä raportteja. Koulutuksen aikana sinulle tulevat tutuiksi varsinkin Instagram ja Facebook, mutta myös YouTube, Twitter, Pinterest ja LinkedIn. Tulet myös päivittäin viettämään aikaa ja keskustelemaan asiakkaidemme ja seuraajiemme kanssa sometileillämme ja Facebook-ryhmässämme.

Et tarvitse erikseen kokemusta markkinoinnista, mutta sosiaalisen median käyttäminen tulee olla sinulle tuttua ja helppoa jo ennestään, eikä ole pahitteeksi jos jotkut somekanavistamme ovat jo yksityisessä käytössäsi ja ymmärrät niiden logiikan ja toimintaperiaatteet. Tärkeintä on että olet halukas oppimaan ja pidät viestinnästä ja viihdyt somen maailmassa.

Myynti-työ (2h/päivä) jakautuu kolmeen osuuteen:

– Asiakkaiden kyselyihin vastaaminen wa:ssa, messengerissä ja sähköpostitse.

– Laajempien tarjousten suunnitteleminen ja lähettäminen valmiiseen asiakaslistaamme.

– Asiakkaiden kontaktointi ja soittopyyntöihin vastaaminen, puhelimitse tai jos haluat myös videopalavereissa.

Aiempaa myyntityökokemusta et välttämättä tarvitse, mutta on eduksi jos sinulta löytyy asiakaspalvelutyöstä aiempaa kokemusta ja osaat viestiä puhelimessa selkeästi ja rohkeasti. Koulutamme kaikkiin mainittuihin tehtäviin. Kylmäsoittelua, eli random-soittelua tai buukkauspuheluiden soittelua työhön ei kuulu.

www.ecompi.fi on markkinointipaikka ekologisille tuotteille ja -palveluille. Olisi hyvä myös että omat arvosi sopivat tähän työhön ja suosit kestävämpiä ratkaisuja ja ekologisempaa kuluttamista. Vierailethan sivustollamme ja tutustut sen logiikkaan ja asiakkaisiimme ja vasta sen jälkeen jätät hakemuksen, jos katsot että haluat edistää palvelumme toimintaa ja etsiä siihen uusia asiakkaita somen, sähköpostin ja puhelimen voimalla.

Maksamme 900 euroa /kk pohjapalkan + provision myynneistä.

Työ on loistava tilaisuus oppia somemarkkinointia ja somesisällön tuottamista sekä kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse soile@sometaito.com ja liitä mukaan CV:si. Kerro myös hakemuksessasi yksi tai useampi idea, miten sivustoamme www.ecompi.fi voisi kehittää.

Hakuaika 31.8.2021 asti, mutta paikka saatetaan täyttää jo aiemmin sopivan hakijan löytyessä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.