ekologiset ja vastuulliset joululahjat

Ecompi-sivustolta löydät parhaat joululahjavinkit ja ideat vastuullisempaan jouluun. Rakenna tänä vuonna joulun juhlapöytä herkullisista, ympäristöä säästävistä luomutuotteista. Luomukinkku on paras kinkku ja luomumaitoon valmistettu joulupuuro maistuu ihanalta! Valmista jouluruuat luomusta, tuet suomalaista luomutuotantoa ja säästät ympäristöä, sekä nautit parhaista mauista. Luomuinen lahjakori on myös mahtava, vastuullinen joululahjaidea.
Se saa läheisen, naapurin tai ystävän pitkäksi aikaa iloiseksi. Luomuinen lahjakori sopii hienosti myös yrityslahjaksi! Ecompi-sivuston valikoimasta löydät myös muut ekologiset joululahjat. Osta tänä vuonna etuhinnoin kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kierrätyskoruja tai kierrätysmuotia suomalaisilta valmistajilta. Ecompi.fi sivusto on täynnä vastuullisia joululahjaideoita!

Joululahjaideat

Ecompi.fi sivuilta löydät kotimaista lähituotantoa, luonnonkosmetiikkaa ja ihania palasaippuoita, kierrätysmateriaalista tehtyjä upeita koruja ja kierrätysmuotia. Etukoodeilla säästät myös rahaa! Yksi suosittu joululahjaidea on ostaa lahjakortti Ecompi-sivustolle, lahjakortin vastaanottaja voi itse valita tarvitsemansa tuotteet laajasta valikoimasta vastuullisia ja ekologisia tuotteita. Kysy lisää lahjakortista info@ecompi.fi

vastuullinen lahja

Vastuullinen lahja on joulun paras ja toivotuin joululahja! Anna tänä vuonna aineeton lahja, vaikka ekologinen kotisiivous tai Eva Verden ihana kasvojooga-tunti! Vastuullisia joululahjoja ovat myös luomuiset joulukorit, joista on lahjansaajalle pitkäksi aikaa iloa. Vältä turhaa muovia ja pitkiä kuljetusmatkoja, osta kotimaista lähituotantoa ja samalla autat suomalaisia pienyrittäjiä. Tutustu Ecompi-sivuston laajaan valikoimaan, ja valitse joulun vastuulliset lahjat etuhinnoin meiltä!

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä lähetämme noin kerran kuussa blogikirjoituksia ja palvelun tarjouksia.